Contacta Professional - Extra Thin (30 ml) - 39600

Kvalitní lepidlo pro plastové modely

Reference:
CO_18-39600
Brand:
€7.89
Out of stock
Notify me when available
Description

Kvalitní lepidlo pro plastové modely

Kvalitní doplňky se vždycky vyplatí, protože perfektní model přinese modeláři ten nejlepší pocit úspěchu! Všechny nástroje firmy Revell a pomůcky navíc jsou proto přesně určeny pro příslušné sady modelů.

Lepidla řady Contacta Professional od firmy Revell jsou určeny pro přesné lepení bodů a spojů.
Vhodné na přesné lepení sestavovaných modelů. Balení s jehlovým aplikátorem. Velice jemná dutá jehla slouží k perfektnímu lepení jemných detailů a hran dílů.

Návod na použití: Lepidlo naneseme v tenké vrstvě na jednu stranu lepeného spoje, vyčkáme cca 5-10 sec., aby došlo k lehkému zavadnutí, a pak díly spojíme, případně zafixujeme. Lepené spoje jsou samonosné po cca 15-20 min dle velikosti plochy spoje. Plné pevnosti dosáhne spoj po cca 60 min.

Varování! Obsahuje: aceton, butyl –acetát, butanon. Může způsobit ospalost nebo závratě. Je-li nutná lékařská pomoc, mějte po ruce obal, nebo štítek výrobku. Uchovejte mimo dosah dětí. Pečlivě si přečtěte všechny pokyny a řiďte se jimi. Skladujte uzamčené. Obsah/nádobu likvidujte v souladu smístními/regionálními/národními/mezinárodními předpisy. Opakovaná expozice může způsobit vysušení nebo popraskání kůže
Tento výrobek není hračka!

Menu

Settings

Click for more products.
No produts were found.

Create a free account to save loved items.

Sign in